PREDSTAVITEV DELA Z ENERGIJAMI – REIKI PREDSTAVITEV

Spoznaj sprostitveno *alternativno tehniko zdravljenja Reiki-energijo ljubezni

V tednu odprtih vrat vam ponudim enkratno priložnost in vam predstavim energijsko delo in reiki. Reiki je starodavna energijska tehnika, ki je najbolj razširjena po celem svetu. In tudi živalim. Deluje, je razširjena in merljiva in dokazljiva.

Dobili boste odgovore:

Kaj je reiki? Kako deluje? Kako si lahko z reikijem pomagamo v vsakdanjem življenju. Kdo se lahko nauči reiki? Ali potrebujem talent?

Kako si lahko z reikijem pomagate pri vsakodnevnih težavah, pri bolezni, pri čustvenih stanjih, pri pomanjkanju energije in pri vsakodnevih izzivih. Pomaga vam pri učenju, ustvarjanju…

 

Dogodek bom vodila Polonca Čuda – Več o meni. Sem reiki mojstrica in učiteljica več stilov in stopenj reikija – Usui reiki, Angel, Karuna, Imara, Kundalini reiki, Green Tara Reiki z 9 letnimi reiki izkušnjami, z več kot 600 učenci v Sloveniji in tujini. Več let poučujem reiki začetnike, reiki mojstre in učitelje reikija in napredne učiteljske stopnje. Vaditeljica atma kriya yoge, Bachova cvetna terapevtka, Bracova pomočnica. 

Preberi več

 

Komu je namenjena reiki predstavitev?

Preberi več

 

Kdaj?

  • termin ni razpisan
  • za naslednji termin mi piši

(Če termin ni razpisan, vas ob izpolnitvi prijavnice ⇓ o naslednjem terminu obvestimo na mail. Bi želeli termin po spletu – pokličite me!)

Kje? Einspielerjeva ulica 6, 1000 Ljubljana (Zemljevid…) . Točno ob uri se dobimo pred glavnim vhodom.

Trajanje? 30 min

Cena: 10 € za dogodke v živo 

Obvezna prijava na dogodek:

Obvezna prijava v  roku prijavepreko obrazca ⇓  ali 041 905 704 ali mail (ime in gsm, zadeva: reiki predstavitev) zacutireiki@gmail.com.  Na dan dogodka oz. tik pred izvedbo se prijavite na 041 905 704. Priporočam, da se prijavite v roku, sicer vas prerazporedim na naslednji termin

 

Izpolni prijavnico tukaj in rezerviraj svoje mesto

*zdravljenje je zapisano v pomenu izboljšanja počutja. Tehnika ne nadomešča uradne oblike zdravljenja, je pa odlična komplementarna pomoč uradnemu zdravljenju, ki pripomore k hitrejšemu okrevanju.