REIKI SREČANJE V LJUBLJANI (v času Corone preko skype)

Reiki kot starodavna japonska energijska tehnika, ki je najpogosteje uporabljena za samopomreiki-zdravilna-energija-ljubeznioč in/ali pomoč drugim. Viša energijo, viša zavest, z njo osebnostno zrastemo, okrepi zdravje. Znanstveno dokazana, deluje in merljiva.

Reiki deluje, ko delujemo, vedno in povsod. Reiki srečanja so osnovana z namenom prakse, izmenjave reiki izkušenj in osebni rasti. Na reiki srečanjih (v živo) praktično izvajamo reiki, se učimo novih stvari, s strokovno podporo mentorice.

 

Reikisti dobro veste, ko izvajamo reiki energijske terapije se boljše počutimo tudi sami in ob terapijah tudi sami dobivamo in višamo zavest, ojačamo energijo. Spodbujam vas, da vadite, vadite, vadite, do reiki mojstra vas namreč loči veliko reiki prakse. Vabljeni na reiki srečanje, kjer imate vso mojo podporo.

V času Covida so reiki srečanja drugačna, manj bo prakse, prostor bo za vaša vprašanja o reikiju.

 

KAJ DOGAJA: REIKI SREČANJE V LJUBLJANI

 

KDAJ: torek, 15.12.20 od 19-21h – preko spleta, – SPREMEMBA sobota, 19.12.20 od 19-20h

torek, 26.1.21 od 19-21h – preko spleta, prijavite se lahko do sobote 23.1.21 do 24h

Obvezna prijava na dogodek. V kolikor ste zamudili termin oz. naslednji termin ni razpisan, izpolnite spodnjo prijavnico s pripisom: zanimam se za reiki srečanje. Predlagaj tematiko srečanja na zacutireiki@gmail.com.

KJE: Parmova 41, 1000 Ljubljana (v času karantene preko spleta Skype – vstopnica poravnan predračun)

CENA: 20 €, decembrsko darilo brezplačna udeležba

TRAJANJE: 2h

 

PROGRAM IN TEMATIKA: OSREDOTOČANJE NA REIKI REZULTATE

V svoji 7 letni praksi reikija sem videla, da je le obisk tečaja premalo. Zato nudim vsakemu tečajniku mentorstvo tudi po tečaju. Za rezultat je pomembno kontinuirano delovanje. Ker se prav v praksi pojavljajo najrazličnejša vprašanja, sem se odločila, da razpišem  reiki srečanje, da odgovorim na vsa vaša vprašanja. In z namenom deljenjem mnenj o reikiju in reiki prakse.

Vsakič se reiki srečanje nanaša na določeno tematiko (ki so v tesni povezavi o reikiju – o energijah, čakrah, karmi,), ob vaših vprašanjih pa zaplujemo lahko tudi v druge tematike.

 

Dobili boste odgovore:

√ Vam je pomembno, kako uspešne so reiki terapije? Se počutite slabo, če ni rezultata? Koliko časa je treba izvajati terapije za rezultat? Kaj vse vpliva na uspešno terapijo? V katerih primerih so lahko rezultati dela z reikijem neuspešni?

√ Ponovili bomo inicacijo (za usui reiki učitelje, ki niso prepričani ali poznajo pravilni postopek iniciacije)

√ Ponovili bomo karkoli vam ni jasno

√ Vaša vprašanja (na vašo željo lahko ponovimo karkoli za nazaj.)

15 min pred začetkom boste vsi prijavljeni na mail dobili Skype povezavo, zato poskrbite za namestitev Skype. Včasih se zgodi, da kašen od vaših mailov pomotoma zaide v Spam pošto, zato vas prosim, da me v tem primeru obvestite kar na gsm 041 905 704

Predlagaj tematiko ali postavi svoje vprašanje na Anketa reiki srečanje (povezava)

 

ZA KOGA:

Preberi več

 

Tisti, ki reikija ne poznate in bi radi informacijo o reikiju iz prve roke, vabljeni na začetni tečaj reikija Usui1 ali reiki predstavitev.

 

ŽELIŠ BITI OBVEŠČEN/A: piši mi

Namen:

Preberi več

Na srečanju bomo odgovarjali na vprašanja, če bo čas izvedli skupinsko meditacijo (odvisno od vaših vprašanj). Velja za srečanja v živo.

 

delili mnenja ali opažanja o reikiju

imate vprašanja

izpopolnili znanja

bolje spoznali reiki in se napolnili z energijo

praktično delo

izmenjava mnenj in izkušenj

 

Kako se prijavim na reiki srečanje?

Shranite si mojo številko – 041-905-704, saj je vhod zaklenjen. Začenjamo točno. Vzdušje bo super.

Prijavnica reiki srečanje

Če imate vprašanje, me pokličite na 041-905-704 ali pišite zacutireiki@gmail.com

 

Oblikujem urnike po vaših željah

 

Reiki deluje, vedno in povsod. Če delujemo…