REIKI SREČANJE V LJUBLJANI

Ko se povežemo na reiki, v nas priteka visokofrekvenčna energija svetlobe, ljubezni, zdravja zato vas spodbujam, da vadite, vadite, vadite, do reiki mojstra vas namreč loči veliko reiki prakse (10.000 ur prakse).

Na reiki srečanjih lahko postavljate svoja vprašanja. V svoji 8 letni praksi reikija sem videla, da je le obisk tečaja mnogo premalo. Zato nudim reikistom mentorstvo tudi po tečaju. Za rezultat je pomembno kontinuirano delovanje. Ker se prav v praksi pojavljajo najrazličnejša vprašanja, sem se odločila, da razpišem  reiki srečanje, da odgovorim na vsa vaša vprašanja. In z namenom deljenjem mnenj o reikiju in reiki prakse. Tam boste lahko izpostavili svoja reiki doživetja, pomoči v zvezi reikijem, rezultate in izpostavili vaša vprašanja in dileme:

  • ponovili bomo, kar vam ni jasno
  • ponovili iniciacijo (če bo to potrebno)
  • odgovarjali na vaša vprašanja
  • skupinska meditacija oz. skupinsko reiki prevajanje energije, če ostane kaj časa (velja za srečanja v živo)
  • Vabljeni vsi, ki vas zanima reiki tematika (ne glede na to, katere reiki stopnje izvajate in kje ste se učili reikija)

 

KAJ DOGAJA: REIKI SREČANJE V LJUBLJANI

Ker ste moji učenci iz cele Slovenije in celo iz tujine, Srbije, Avstrije, sem se odločila, da bom poleg Reiki srečanj v živo izvajala Reiki srečanja tudi online. Za spletne dogodke je vaša vstopnica vplačana kotizacija (po predračunu), zato priporočam, da se prijavite pravočasno.

KDAJ: termin ni razpisan, vprašanja lahko postavite na FB strani

V kolikor ste zamudili termin oz. naslednji termin ni razpisan, izpolnite spodnjo prijavnico s pripisom: zanimam se za reiki srečanje. Predlagaj tematiko srečanja na zacutireiki@gmail.com. * Izveden bo, če bo izpolnjena kvota za izvedbo srečanja, o tem boste obveščeni 24h pred izvedbo (v kolikor srečanje ne bo izvedeno, se vam vrne kotizacija oz. se prenese naprej).

CENA: 15 €

TRAJANJE: 1,5 h

 

Vsebina:

√ Ponovili bomo karkoli vam ni jasno

√ Odgovori na vaša vprašanja in dileme (na vašo željo lahko ponovimo karkoli za nazaj.)

√ Ponovili bomo iniciacijo (če bo treba za Usui reiki učitelje, ki niso prepričani ali poznajo pravilni postopek iniciacije)

Predlagaj tematiko ali postavi svoje vprašanje na Anketa reiki srečanje (povezava)

 

ZA KOGA:

Preberi več

 

Tisti, ki reikija ne poznate in bi radi informacijo o reikiju iz prve roke, vabljeni na začetni tečaj reikija Usui1 ali reiki predstavitev.

 

ŽELIŠ BITI OBVEŠČEN/A: piši mi

Namen:

Preberi več

Na srečanju bomo odgovarjali na vprašanja, če bo čas izvedli skupinsko meditacijo (odvisno od vaših vprašanj). Velja za srečanja v živo.

 

delili mnenja ali opažanja o reikiju

imate vprašanja

izpopolnili znanja

bolje spoznali reiki in se napolnili z energijo

praktično delo

izmenjava mnenj in izkušenj

 

Kako se prijavim na reiki srečanje?

Shranite si mojo številko – 041-905-704, saj je vhod zaklenjen. Začenjamo točno. Vzdušje bo super.

Prijavnica reiki srečanje

Če imate vprašanje, me pokličite na 041-905-704 ali pišite Nalaganje …

 

Oblikujem urnike po vaših željah

 

Reiki deluje, vedno in povsod. Če delujemo…