meditacija-v naravi

SPROSTITVENA VODENA MEDITACIJA

tor-20180427_081817-1024×678.jpg” sizes=”(max-width: 640px) 100vw, 640px” srcset=”https://www.zacutireiki.com/wp-content/uploads/2018/04/SPhotoEditor-20180427_081817-1024×678.jpg 1024w, https://www.zacutireiki.com/wp-content/uploads/2018/04/SPhotoEditor-20180427_081817-300×199.jpg 300w, https://www.zacutireiki.com/wp-content/uploads/2018/04/SPhotoEditor-20180427_081817-768×509.jpg 768w, https://www.zacutireiki.com/wp-content/uploads/2018/04/SPhotoEditor-20180427_081817-600×397.jpg 600w, https://www.zacutireiki.com/wp-content/uploads/2018/04/SPhotoEditor-20180427_081817-e1532245413570.jpg 444w” alt=”meditacija-v naravi” width=”640″ height=”424″ />

Kje ste v tem vrvežu VI? Imate občutek, da ste izgubili SEBE, najpomembnejšo osebo na svetu? Brez vas ne bo ničesar, ne bo uspeha, ne bo napredka, ne bo radosti. Si težko vzamete čas zase? Težko meditirate sami? Meditirajte z nami. Vzemite si sprostitveno urico samo zase.

Pridružite se mi/nam na vodenih sprostitvenih individualnih ali skupinskih meditacijah.

 

Učinki meditacije

Učinki meditacije so takojšnji. Med meditacijo se boste sprostili,  odvrgli vsa bremena, se osvobodili skrbi ter se odprli za novo življenjsko energijo in posledično tako znova vzpostavili zdrav energijski pretok. Energija bo zaokrožila po vaših čakrah, meridianih in vanje vnesla  sprostitveno poživljajočo energijo.

Skozi meditacijo bomo očistili vaše čakre.

Ne potrebujete veliko, da bi se počutili dobro. Potrebujete SEBE in PRAKSO (AKCIJO). Oblikovana bo skupina (ravno prav velika), kjer bomo prijetno meditirali. Predznanje ni potrebno.

Oblikujem najugodnejše skupinske termine. Da se lahko najbolj približam vašim željam, izpolni ⇓

Preberi več

KDAJ: termin razpisan kmalu (v času Covida 1:1 v živo ali preko spleta)

PRIJAVE:

[maxbutton id=”2″]

  • Na zacutireiki@gmail.com (zadeva: vodena meditacija, datum) ali
  • preko prijavnice ali
  • 041-905-704 če to prebirate tik pred izvedbo ali ste zamudili rok prijave
  • Ob polni skupini vas uvrstim v naslednji prost termin. Zamudili? Pridružite se nam lahko, če je v skupini še kaj prostora. Pokličite me za naslednji termin ali vam termin ne ustreza.
  • Za individualni pristop ali meditacijo v dopoldanskem času mi piši
  • Ob prijavi dobite potrditveni mail s podrobnostmi.

KJE: Parmova 41, 1000 Ljubljana, zagotovljeni free parking

CENA: 7 €

VODITELJICA: Polonca Čuda, o meni, z meditacijo sem se prvič srečala leta 1995, ko sem dobila svojo prvo mantro.

 

UČINKI MEDITACIJE PODROBNO:

V meditaciji se v miru povežemo s svojim bistvom, s vsemi svojimi telesi, tudi s podzavestjo. V kombinaciji sedenja (v primeru sedeče meditacije), pravilnega dihanja pridemo do številnih prednosti, ki jih le ta prinaša.

Vabljeni na skupinsko meditacijo (male skupine), ker vam bom predstavila tehnike za notranjo umiritev in razbremenitev uma, telesa in duha, ki jih boste lahko uporabili tudi samiPripomočki plastenka vode, podloga-armafleks, blazina ali nekaj za pod glavo. Meditirate lahko tudi sede.

 

Zakaj meditirati?

Končno si boste vzeli čas zase in za svoje telo. Ne potrebujete veliko, začnite s 5 minutami. Meditacija vas bo sprostila, vas povezala s svojim bistvom. Olajšani skrbi in stresa, lahko učinkovito delujete na podzavest in delate prostor za pozitivno, vzpodbudno, osvobajajoče stanje, izkušenim pa tudi doseganje stanja višjih zavesti.

V stresu? Učinki meditacije?

Meditacija vam bo pomagala do očiščenja (skrbi, stresa, blokad) in vam pomagala da se napolnite z močjo, obrnete svoj fokus v sebe in v pozitivno in če vas zunanje okoliščine preveč iritirajo. Pomagala vam bo zavedanja tega trenutka(brez preteklosti in prihodnosti).

Vsi odgovori so v nas, naše inteligentno telo in duša nam sporočata vse, ju slišite? Znate slišati? Meditacija vam bo dala moči, da (se) lažje sprejmete in razumete vse, kar se dogaja v vas in kar manifestirate zunaj vas.

Telo, psiha, um vam na vse načine poskuša dopovedati, da je čas, da se ustavite in da se posvetite sebi. Začnite s 5 min na dan.

polonca-cuda-osebni-razvojSama sem že prišla do tega, ko mi meditacija ni več naporna. V veselje mi je in z lahkoto grem meditirat. Kako? Več v nadaljevanju.

Vam meditacija ne gre? Kako izklopiti misli, kako se sprostiti? Težko zaspite? Kako se umiriti? Kako umiriti um?

Kaj pa vse te misli, ne morem se umiriti, ne morem izklopit? Kako se usesti? Kako biti sam s sabo? Razbremenite um in telo. Če ste na katerega od zgornjih vprašanj pritrdili ali če nimate izkušenj z meditacijo, se mi lahko pridružite na vodeni meditaciji, ki vas bom peljala v sproščujočo meditacijo in odgovorila na vaša vprašanja.

Vsi mojstri meditacije poudarjajo, da je tudi meditacija vztrajno razvijanje in utrjevanje naših notranjih sposobnosti, ki zahteva našo popolno predanost in – še enkrat – vsakodnevno, četudi petminutno vajo. Z raziskavami na možganih začetnikov so opazili spremembe v delovanju le-teh, že po štirinajstih dneh redne polurne meditacije.

Več kot 2500-letno prakso vzhodnjaških meditatorjev (brez kakršnekoli filozofije ali verskih vsebin) uporabljajo za zdravljenje težkih kroničnih bolečin, skupaj z medicinsko obravnavo bolezni. Zdravniki so ugotovili, da se bolniki, ki poleg klasičnega zdravljenja pod njihovim vodstvom vsaj tri mesece uporabljajo meditativno tehniko, ki jim je najbolj všeč, bistveno laže spoprijemajo z boleznijo kot bolniki, ki so podvrženi samo medicinskemu tretmaju.

Z meditacijmi lahko očistimo čakre, energijsko harmoniziramo telo, vplivamo na podzavest, spodbudimo višanje vibracije, vplivamo na zdravljenje telesa, duše in duha in na bolezen. Vodi vas nad prepričanja in vzorce in vam pomaga videti vašo pravo naravo.

  • Želite individualno meditacijo? Izbirate lahko dopoldanski/popoldanski term. V živo ali preko skypa? Pišite miOb prijavi dobite potrditveni mail s podrobnostmi.

Nauči se meditirati. Pišite mi – povezava…

[maxbutton id=”2″]

Povzeto po: povezava