Vrste reikija

Poznamo več vrst reikija. Če se še niste srečali z reikijem, začnite z USUI reikijem. Z vsako posvetitvijo (iniciacijo) bo močneje tekla energija.


Reiki stopnje na kratko

1. Stopnja USUI reiki

Draga duša, za udeležbo na tečaju Usui 1 reiki ni potrebno predznanje, zaupanje ali vera. Reikija se je sposoben naučiti prav vsak, tudi ti, saj se pravzaprav že pretaka v vseh nas. Reiki ni povezan z nobeno vero in intelektualnimi sposobnostmi. Zanj ni starostnih omejitev.
Prva stopnja deluje na fizično telo (bolečine, počutje, kvaliteto bivanja). Spoznamo reiki, način uporabe, kako deluje in kako lahko zdravimo sebe in druge (rastline, predmete (tablete, hrano, vodo, kristale), živali…). Spoznamo, kako sta duh in telo povezana, kdaj in zakaj zbolimo. Draga duša, posvečena boš v reiki 1. stopnje, s tem se odpre čudovit kanal za pretok brezmejne reiki energije. Kanal za pretok energije, ki ostane za vedno. Inicirani ste s simbolom moči CHO-KU-REI. Sledi tudi praktični del, kjer v praksi preizkusite reiki delovanje.

Več o 1. stopnji USUI reiki

Imate vprašanje? Pokličite 041-905-704 ali pišite.

Cena

Razpisani termin USUI REIKI TEČAJ 1. STOPNJA

PRIJAVA NA TEČAJ

Pohitite s prijavo, prijave zbiram do zapolnitve skupine.

 

Izjava udeleženke: Izkušnje po tečaju 1. stopnja reikija

“Sploh nisem vedela kaj je reiki, ko mi je Polonca vse razložila in meni je pomenilo, da sem slišala samo ljubezen. Ko sem čakala na tečaj, sem bila vsa navdušena in polna pričakovanj.In napočil je tisti dan bila sem vznemirjena, vesela, radostna in polna sreče. Ko sem spoznala Polonco se mi je zdela zelo energična in zelo polna smeha me je malo pomirila z njenimi besedami, ko sva čakali še ostale. In smo začeli s tečajem. Bilo je enkratno in nepozabno in toliko izkušenj sem izvedela. Polonca je vse lepo razložila kako in kaj je reiki in kako deluje. Seveda mi je bil najboljši del na koncu INCIACIJA. To smo vsi čakali. Ko sem bila na vrsti sem si mislila, kaj bom doživela in bilo je res FANTASTIČNO. Tisti kanal v meni in kača nad mano sem si rekla to je to, sedaj sem zdravilka ponosna nase v najvišje dobro. Tisti dan sem zelo kašljala imela sem virusni bronhitis in to se je pozdravilo v dveh dneh. Pri 21 dnevnem čiščenju se je dogajalo marsikaj samo želim povedati, da je vreden reiki in komaj čakam 2 stopnjo. HVALA POLONCI V NAJVIŠJE DOBRO. 🙂 <3”

 


2. Stopnja USUI reiki

Večina reikistov se odloči nadaljevati, saj reiki 2 stopnje, saj nadgrajuje prejšnjo in deluje na mentalni ravni. Smo povezanost misli, čustev in telesa.Vsi vemo, še preden zbolimo, se bolezen in vzroki za to pojavijo na tej ali višjih ravneh. S to reiki stopnjo pozitivno delujemo na slaba emocionalna stanja. Odpravljamo čustvene blokade, negativne misli, prepričanja in potlačene vzorce, travme. Tako se lahko z ljubeznijo napolnite in jo sevate kadarkoli. Naučite se pošiljanja energij na daljavo. Reiki kanal se še bolj okrepi. Iniciirani ste v dva simbola SHE-HE-KI in HON-SHA-ZE-SHO-NEN. Za udeležbo na 2. stopnji je potreben cerfitikat 1. stopnje Usui Reiki (pri kateremkoli reiki učitelju).

Več o 2. stopnji USUI reiki

Imate vprašanje? Pokličite 041-905-704 ali pišite.

Cena

Razpisani termin USUI REIKI TEČAJ 1. STOPNJA

PRIJAVA NA TEČAJ

Pohitite s prijavo, prijave zbiram do zapolnitve skupine.

 

Izjava udeleženke: Izkušnje po tečaju 2. stopnja reikija

“Za drugo stopnjo sem se odločila, ker sem kar čustvene narave in vsaka novica ali dogodek se me precej dotakne. Reiki 2. stopnja je fenomenalna, za vrste (slabih) čustvenih stanj. Zdaj se sproti z reikijem “očistim” po vsakem prepiru oz. po vsaki neprijetni situaciji. Tudi razmišljanju o tem ne posvetim več časa, vse očisti reiki! Izjemno sem mu hvaležna. Ne dovolim si več, da bi mi dogodki pokvarili dan. Neprespanih noči je vse manj. Hvaležna, da sem spoznala reiki in da imam metodo, s katero si lahko pomagam kadarkoli. Še poseben priporočam čustveno nestabilnim. Reiki je poln ljubezni!”

reiki energy


3. Stopnja USUI reiki

3 stopnja je mojstrska stopnja. Deluje na duhovno področje, kjer se največkrat skrivajo vzroki za težave. Izhodišče sta telo in psiha skupaj. 3. stopnja je mojstrska stopnja in je nadgradnja prejšnjih stopenj, iniciirani v mojstrski simbol DAI-KO-MIO.

Več o 3. stopnji USUI reiki

Imate vprašanje? Pokličite 041-905-704 ali pišite.

Cena

Razpisani termin USUI REIKI TEČAJ 3. STOPNJA

PRIJAVA NA TEČAJ

Pohitite s prijavo, prijave zbiram do zapolnitve skupine.

reiki energy

 


4. Stopnja USUI reiki

4 stopnja je učiteljska stopnja. Deluje na duhovno področje. Izhodišče sta telo in psiha skupaj. Najdemo ravnovesje med notranjim in zunanjim svetom (duh in materija).

Tako postanete učitelj reikia, iniciirani se s simbolom RAKU in tako lahko v reiki iniciirate druge. Za udeležbo na 4. stopnji je potreben cerfitikat 3. stopnje Usui Reiki (pri kateremkoli reiki učitelju).

Več o 4. stopnji USUI reiki

Imate vprašanje? Pokličite 041-905-704 ali pišite.

Cena

Razpisani termin USUI REIKI TEČAJ 4. STOPNJA

PRIJAVA NA TEČAJ

Pohitite s prijavo, prijave zbiram do zapolnitve skupine.


IMARA reiki

Imara Reiki je nadgradnja Usui reikija in vibrira zelo močno. Primerna je za mojstre Usui reikija. Razvila sta ga Barton in Geoffrey Wendel. Ime Imara preprosto pomeni “več”, torej več reikija, močnejši in intenzivnejši reiki.

reiki energy

Zakaj na tečaj Imara reiki:

 • močnejši pretok reiki energije
 • več reikija v enakem času
 • enostavna uporaba reikija
 • brez uporabe simbolov
 • enostavnejše reiki terapije (na sebi in drugih)
 • krajši čas reiki terapij
 • enostavnejši postopek iniciacije drugih
 • možnost iniciranja na daljavo
 • zdravljenje vzrokov, travm, strahu, bolečine, psihičnih in čustvenih situacij
 • globja povezava s podzavestjo
 • celostno vpilva na telo, misli, čustva in duha

Enostavnost, moč, celostni vpliv, vse to in še več je Imara Reiki.

Vsak udeleženec prejme diplomo za mojstra/ico Imara reikija ter priročnik. Z opravljenim tečajem, lahko predajate znanje naprej in v Imara reiki iniciirate tudi druge.

Več o Imara reiki

Imate vprašanje? Pokličite 041-905-704 ali pišite.

Cena

Razpisani termin IMARA REIKI

PRIJAVA NA TEČAJ

Pohitite s prijavo, prijave zbiram do zapolnitve skupine.

Naroči iniciacijo Imara reiki na daljavo! 


KUNDALINI reiki

Kundalini energija se imenuje tudi kundalini ogenj (angl. Kundalini fire). Energijski kundalini kanal poteka od korenske do kronske čakre. Odprt Kundalini pomeni popolno očiščenje čaker, delov telesa in energijskih kanalov. Inicijacijam v Kundalini reiki sodijo še kundalini boosterji ali ojačevalci za ojačitev energije.

Več o Kundalini reiki

Imate vprašanje? Pokličite 041-905-704 ali pišite.

Cena

Razpisani termin KUNDALINI REIKI

PRIJAVA NA TEČAJ

Pohitite s prijavo, prijave zbiram do zapolnitve skupine.

 


Reiki (re)iniciacije

Reiki iniciacija je ključni dogodek reiki tečaja. Pomeni posvetitev in predaja reiki znanja in ključa do vrat brezmejnih energij. Ko ste iniciirani v reiki, lahko reiki energije prikličete kjerkoli in kadarkoli. Reiniciacije se izvajajo, če niste izvajali reikija in opažate oslabljen pretok.
Izvajam Usui (vse 4 stopnje), imara, subtilnih bitij (z nadangeli), kundalini reiki iniciacije (3 stopnje). Imara iniciacije izvajam tudi na daljavo.

Izvajam Usui, imara, kundalini reiki re-iniciacije z veljavnim potrdilom o opravljeni reiki tečaju, s katerega je razvidna pridobljena stopnja. Sprejmem tudi učence, ki ste reiki opravljali pri drugih učiteljih. Na voljo je re-iniciacija s ponovitvenim tečajem ali brez tečaja.

Sprejemam tudi tečajnike, ki ste se učili reiki pri kateremkoli učitelju.

PRIJAVA NA TEČAJ

Povzeto: Vesna Kravcar, priročnik za drugo stopnjo.