Reiki pomoč pri najmlajših (dojenčku)

Sem mlada mamica in se večkrat soočam z utrujenostjo. Reiki uporabljam predvsem zase in za mojo dojenčico, največkrat pri krčih in da se umiri.

Reiki za vas in vaše hišne ljubljenčkeNaravno zdravljenje živali z reikijem

Naš muc je po dvorjenju po vasi po 3 dneh prišel domov po 3 tačkah, lačen in spraskan. Očitno so se mački tepli med sabo. Reiki terapije so mu pomagale, da je naš maček spet zdrav in hodi po 4 tačkah.

Reiki za zdravljenje rastlin in vaš vrt

Naravna pomoč za boljše uspevanje pridelkov, predvsem pri kaljenju in rastline so si hitreje opomogle (od suše). Reiki pomaga tudi pri zdravljenju rastlin – preverjena osebna izkušnja.

Vrača energijo

Za reiki tečaj sem se odločila, ker si naložim (pre)več stvari na enkrat. Večkrat občutim zaspanost in energije mi večkrat zmanjka že v službi (še preden sem obiskala terapevtko). Zdaj imam opravljeno 1. stopnjo reikija, prvo spremembo pa sem občutila že na tečaju.

Čiščenje negativnih energij

Z reikijem redno čistim poslovni prostor.

Zdravljenje z rokami (izkušnja tečajnice)

topnjo in potem se mojstrsko… Se veselim… Hvala

to se da narediti z reikijem. Ste že poizkusili?"}” data-sheets-userformat=”{"2":513,"3":[null,0],"12":0}”>Manifestacija želenega (brez gneče na obali)

to se da narediti z reikijem. Ste že poizkusili?"}” data-sheets-userformat=”{"2":513,"3":[null,0],"12":0}”>Izkušnja današnje tečajnice: Tako sem si želela miren dopust. Brez gneče in cvilečih otrok na plaži, da bi se res lahko spočila. In res je bilo tako. Čudovita plaža, več kot dovolj prostora okrog mene. Mir, morje, sonce in galebi. Tudi to se da narediti z reikijem. Ste že poizkusili?

Strahovi

Stres in nespečnost

Kajenje

Hujšanje

Okrevanje po operaciji (zlom rame, koželjnice)

Z rednimi reiki terapiji sem hitreje okrevala pri zlomu koželjnice. Bolečine so se zmanjševale in hvaležna sem reikiju, da se je vse v redu zacelilo. Ponoči sem imela večkrat bolečine, ki so s terapijami postopoma ponehale.

(Doseg cilja) Motivacija za učenje in dokončanje diplomske naloge

Nisem našla dovolj energije, da bi se končno usedla in dokončala zastavljeno. Reiki mi je pomagal, da sem uspešno opravila najtežja izpita, ki sta mi še ostala in dokončala diplomsko nalogo.

Maraton

Izvajanje terapije na daljavo za doseg rezultata in blaženje in odpravljanje bolečin po maratonu.

Ponavljajoče se vnetje ušesa

se je umirilo po dveh reiki tretmajih z vero, da je sedaj z njim v se v redu. Že sam spomin na delovanje energij pomaga, da se ne povrne v prejšnje stanje. Odkar si mi naredila reiki za uho, težav z ušesom ni več.

Slabo spanje in utrujenost.

Telo se je noro segrevalo, še posebej na razbolenih, utrujenih mestih. Sem trdno spala, sanjala, in spet spala…se po 10 urah zbudila spočita. Čutim, da se proces relaksacije in obnove nadaljuje… hvala energijam za pomoč!

Padec imunskega sistema in prehlad.

Boleče grlo, zamašen nos… in prehlad je preteklost.

Motnje spanja.

Sem lepo spal in zdaj sem v redu. Hvala ti!

Visoka telesna temperatura. Vročina.

Sem že zdrava. Hvala!!!

Za boljše počutje.

Se počutim bolje danes, diham lažje. Med samo terapijo sem čutil, da se je nekaj dogajalo v področju prsi in trebuha. Druga terapija je bila intenzivneje kot 1. dan, ko sva probala. Čutil sem pretok energije v modri in beli barvi. In tudi dihanje je kmalu postalo bolj povezano in umirjeno.

Za več energije.

Je boljše. Tebi in vesolju hvala. Res se je čutilo, kar ne morem verjet.

Za boljše počutje in več energije.

Super si! Sem kot nov.

Proti bolečinam.

Res težko verjamem, ne boli me več. Super, hvala.

Za umiritev in sprostitev.

Močna izkušnja. Super sem spala, danes sem zelo pomirjena.

Reiki za pomoč pri izgubi ljubljene osebe.

Proti stresu.

Ful sem te čutila, res nisem vedela, da tudi na daljavo deluje.

*Izkušnje in pričevanja strank navedem izključno z njihovim dovoljenjem z upoštevanjem anonimnosti.