Z reikijem se lahko učinkovito spopademo s ti. negativnimi čustvi. Zakaj jih potrebujemo? Ti so naši največji učitelji, saj nas pogosto silijo v premik naprej. Na reiki tečajih se poglabljamo zakaj sploh imamo čustva, kaj nam ta povedo? Okrepimo tretje oko in kako začeti poslušati občutke in kaj nam sporočajo. S pomočjo reikija, boste razvili svoje jasnovidne, jasnoslišne, jasnočutne, jasnovedne sposobnosti. Seveda se vse zgodi, ko/če boste na to pripravljeni in nič prej.

Doživeli boste spoznavanje sebe, povezanost z mirom, povezanost s sabo, povezanost z naravo, z virom.stres in sprostitev

Skozi svoje spoznavanje duhovnosti sem se soočala z različnimi občutki in se spraševala “Kaj jih hrani in podpira?” In prišla do podzavesti, kjer so naloženi vzorci, kot nekakšni programi naloženi v podzavesti.

 

Transformacija čustev, občutkov, mislih in predvsem na podzavest delujoča stopnja je Usui reiki 2, ki se jo lahko udeležijo praktikanti Usui 1 reiki stopnje. Narejene kjerkoli in kadarkoli. Opažaš slab reiki pretok, priporočam ponovno iniciacijo, pišite mi.